• Gizlilik Politikası

    Ziyaret ettiğiniz kvkkhocasi.com web sitesi, gönüllü bir organizasyondur ve kar amacı gütmez. Bu siteyi herhangi bir kişisel verinizi vermeden kullan...

Ziyaret ettiğiniz kvkkhocasi.com web sitesi, gönüllü bir organizasyondur ve kar amacı gütmez.

Bu siteyi herhangi bir kişisel verinizi vermeden kullanabilirsiniz fakat yorum yapmak isterseniz veyahut mail listemize kaydolmak isterseniz verdiğiniz bu bilgiler kesinlik üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI
KVKK HOCASI, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin diğer mevzuat hükümleri doğrultusunda veri sorumlusu sıfatı ve veri işleyen sıfatıyla hareket etmektedir.

VERİLERİNİZİN KULLANIM AMAÇLARI
Firmamıza ait web sitesini ziyaretiniz sırasında otomatik olan veya olmayan yöntemlerle kaydettiğimiz ve iletişim formu, e-posta ve diğer elektronik işlemlerle bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, öncelikle taleplerinizin yerine getirilmesini sağlamak ve daha sonra ise size daha iyi hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır. Genel olarak kullanım amaçları aşağıdaki gibidir:
Tarafınızla iletişime geçmek
Şifre, kullanıcı adı sağlamak da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak üzere online hesabınız ile ilgili işlemler yaparak site ya da self-service erişiminizi sağlamak.
Tarafınızdan gelen bir soruyu yanıtlamak
Yasal değişiklik ve önemli bilgilendirmeleri yapmak
Sitemizin yönetimini sağlamak
Hizmet kalitemizi yükseltmek
Tarafımızca yukarıdaki amaçlarla toplanmasını istemediğiniz verilerinizi lütfen paylaşmayınız. Bu bilgileri sağlamadığınız durumda sizinle iletişimde olamayacağımızı, diğer taraftan bu siteyi ziyaretiniz ile çerezler vasıtası ile bazı verilerinizin toplanabileceğini unutmayınız.

Kişisel bilgileriniz, başka ülkelere aktarma sırasında işbu Gizlilik Politikasında açıklandığı üzere yürürlükteki yasaya uygun olarak korunacaktır.

Bu Gizlilik Bildirimi’ne ilişkin herhangi bir sorunuz olması durumunda, lütfen bizlere info@kvkkhocasi.com adresinden ulaşınız.

YORUMLAR